cieszą nie tylko smakiem. ale i wyglądem. otoczone w pudrowym puchu..
trufle czekoladowo migdałowe
200g biszkoptów
100g masła
garśc migdałów
tabliczka białej czekolady
1/2 szkl pudru
aromat migdałowy
pokruszone biszkopty wymieszac z pudrem i zmielonymi migdałami (po jednym zostawic do środka kulki). dodac stopione masło, aromat oraz czekoladę. uformowac małe kuleczki, obtoczyc w pudrze i słodka pysznośc gotowa.
O Najukochańsza Mamo !!!! Jak mi słodko jak sobie patrze na te trufelki, O Mistrzyni :) Kamila :)
OdpowiedzUsuńWidzę, że nie tylko ja mam słabość do trufelków :). Uwielbiam p. zdjęcia, proste ale artystyczne zarazem :).
OdpowiedzUsuńOch, piękne trufelki! U mnie też trufelki , ale inne. Uwielbiam takie słodkie malenstwa:))
OdpowiedzUsuńi znowu pyszne trufelki, chciałabym skosztować chociaż jednego do dzisiejszej kawy :)
OdpowiedzUsuń